Baby bruser leverancer: Brusebad planlægning hjælp

Planlægge en baby brusebad kan være en meget stor opgave. For at gøre denne proces lettere, er her en baby brusebad planlægning tjekliste, der skulle gøre tingene lettere.

Trykte kort

Invitationskort er det primære element i baby brusebad. Det bør bære temaet for partiet at lade gæsterne vide hvad de kan forvente. Det vil også vejlede dem i at købe baby brusebad gave. Sende invitationerne mindst en måned i forvejen. Sørg for at RSVP så du kan planlægge mod det rigtige antal gæster.

Afhængigt af dit budget, kan du vælge fra en bred vifte af invitationer. Internettet tilbyder bred vifte, fra gratis og allerede kan udskrives til online-købt tilpassede invitationer. Hvis du er computer kyndige, kan du bruge dit hjem printer og en desktop publishing software at skabe-din-egen tema baby brusebad invitation.

Mens om emnet af invitationer, forberede takkekort på samme tid. Sikre, at dit tema stammer i layout af tak-kort. At sende takkekort giver ordentlig lukning til fest og giver dine gæster en varig hukommelse af de sjove, de havde.

Spil og aktiviteter

Mens dine invitationer fremstilles, planlægge part aktiviteter. Spil vil oplive hver aktivitet og lokke deltagelse fra gæsterne. Afhængigt af dit tema, skal du vælge de spil, der er egnet til temaet, eller tilpasse dem til at passe. For eksempel, den traditionelle bringe mig spillet kan tilpasses ved at spørge til at “bringe mig” pink farvede elementer, for en baby pige shower tema.

Præmier er så vigtigt at gøre lejligheden mindeværdige, så vær parat til at give præmier til alle spil vindere og nogle gange endda deltagere.

Forberede eller tilføje til denne liste som krævet af de aktiviteter, som du har planlagt. Sørg for at du har angivet alle de ting, der er nødvendige for at gøre aktiviteten succes og for at undgå sidste minut remedier erstatninger.

Fest spillested Set-up

Da dikteres af temaet, set-up partiet placere herefter. Hvis det er et babyudstyrsgenstande parti, hænge en tørresnor hele rummet og klip farvet papir udskæringer af babytøj og fødevarer. For Hollywood-tema, skal du kopiere set-up ved at have en rød løber hvor gæsterne vil walk-in.

Mad og drikkevarer

Anden halvdelen af en livlig fest er fyldt mad og drikke. Sørg for, at som du færdiggør antallet af gæster, du er i stand til at købe nok mad og drikke forsyninger for antal beskæftigede. Købe en ekstra 10% mere for at sikre, at sultne gæster få deres fylde. Udvide denne sektion til at indeholde oplysninger om leverancerne til din specifikke menu som listen spil og aktiviteter.

Baby brusebad Souvenirs

Bortset fra de game præmier, give dine gæster en tak token for at deltage i og deltager i baby brusebad. Bemærk at dette er forskellig fra et Takkekort, som vil blive sendt til individuelle gæster som tak for deres gave. Således, gæst, der ikke måske har bragt gaver kan stadig modtage denne baby brusebad souvenir. Det behøver ikke at være dyre, især hvis der er spillet præmier givet ud. Bare vær sikker på at have det i linje med dit tema til at fuldføre effekten.

Fejre kommende af en nyfødt i en organiseret måde. Brug denne kontrolliste for baby brusebad forsyninger til at planlægge for en vellykket Familieforøgelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.