De 10 vigtigste regler for valg og behandler en entreprenør

Opbygning af din drømmebolig kan hurtigt bliver til et mareridt af uopfyldte tidsplaner, koste over løber, lurvet håndværk og endeløse argumenter.

Jeg har været med oprindelse og lukke byggeri lån i en god årrække nu og jeg har oplevet klienter dumping entreprenører og endda entreprenører dumping klienter. Dengang i de fleste tilfælde kører jobbet bagud for tidsplanen og budgettet. At vælge en ny entreprenør på dette stadium er vanskelige og yderligere forsinkelser er uundgåelige.

Bruge lidt mere tid og være lidt mere opmærksom på processen med at vælge din entreprenør kan undgå alt dette.

I de fleste tilfælde Skriften er på væggen fra den allerførste dag, men ønsketænkning kommer i vejen for logik, der fører til katastrofe ned ad vejen.

En god række artikler er blevet skrevet om emnet, og du skal prøve at læse mindst én eller to godt før du foretager dit valg af en entreprenør.

Denne artikel er baseret på min erfaring og personlige bemærkninger. Du kan whish at nedskrive de vigtigste punkter og tilføje andre, som jeg ikke har dækket og faktisk tilføje til listen fra din egen oplevelse af omgås mennesker. Denne måde du vil internalisere emnet og bliver naturligvis bedre dommer over dem, gør du forretninger med.

Under behandlingen af dit byggeri lån nogle oplysninger er indsamlet fra kontrahenten, men det bør ikke stoppe dig fra din due diligence. Her er en liste over elementer til at kontrollere og se ud for:

1 – Hvis din stat kræver en tilstand licens, bede om antallet. Stop ikke der. Kalder den relevante state board og tjekke om den tømrer licens status. Du kender, der regulerer entreprenører i din tilstand? Bede ham/hende. Og være opmærksomme på reaktionen.

Der er ingen grund til at være genert. En legitim og ærlig forretningsmand vil have noget problem at give oplysningerne. Vi er involveret i en stærkt reguleret virksomhed og vi leverer stolt relevante oplysninger sammen med telefonnumre og links til de statslige organer på vores om os side.

2 – Bed om referencer. Opmærksomme på reaktionen. For hurtig en reaktion og hurtig snak er sandsynligvis en løgn og et bluff. For forsigtige reaktion er et tegn på usikkerhed. Under alle omstændigheder skrive navnene og numrene og kalder dem. Gå se dem. De fleste mennesker vil faktisk velkommen du simpelthen at vise deres præstation.

3 – er du bygge et hjem fra jorden? Kontroller, at entreprenøren har bygget en komplet projekt i fortiden. Erfaring tæller; en jorden op konstruktion eller en større remodel er en meget anderledes dyr fra værelse og badeværelse tilføjelser.

4 – besøg sit forretningssted. Ikke alle entreprenører har et kontor, men du skal sørge for du ikke er beskæftiger sig med fly-by-night operation.

5 – dit byggeri lånepakke vil omfatte papir arbejde for entreprenør til at fuldføre. Hvordan håndterer han der? Følgende er en liste over advarselstegn.

Har ikke tid til at fuldføre långiverens linjeelement kostprisopdeling og insisterer på ved hjælp af hans egen.

Ikke forstå, hvorfor långiver bør anmode om kredit referencer.

Ikke se, hvorfor byggeri lån långiver skal se entreprisekontrakt?

Insisterer på, at i hans erfaring ikke ovenstående er nødvendige og at denne långiver ikke vide noget om byggeri lån.

6 – være på vagt over for entreprenøren, der foretrækker at give en “komplet pakke” pris. Ingen konstruktion långiver vil acceptere, og ej heller bør du. Kostprisopdelingen linjepost skal ikke udføres på hver enkelt linje, men jo mere jo bedre. Læs det omhyggeligt, vil det diktere kvaliteten af de hjem, du ender op med.

7 – kræve en materiale liste. Du behøver ikke den entreprenør, der ikke har tid til dette. Nogle långivere kræver ikke dette og når de gør lidt opmærksomhed til den.

Insistere på en fuldstændig liste over alle materialer og inventar. Gå til showrooms, vælge dem og liste dine valg af fabrikat, model og/eller kvalitet. Denne liste bør være underskrevet af kontrahenten og du og indgå som en del af kontrakten.

At sige “en god køkken vil koste så mange dollars per fod” betyder meget når du går til showroom i slutningen af projektet kun at finde ud af, at du hader hvad byggeri lån budget har lov til.

8 – som en del af konstruktionen lånet processen kontrahenten vil blive bedt om at give bevis for ansvarsforsikring samt dokumentation af Workmans kompensation.

Han/hun kan meget vel ikke have Workmans erstatning forsikring hvis han/hun ikke direkte anvender nogen. Men klager om ansvarsforsikring er et sikkert tegn på problemer.

9 – som materielle omkostninger stiger, betaling af indskud på nogle leverancer kan være krævet af leverandører og nogle byggeri lån vil tillade dette. Men være opmærksom på den entreprenør, der beder om op foran penge.

10-byggeri lån udbetalinger foretages i etaper. Aldrig nogensinde betale en entreprenør før din lokale county eller by inspektør har underskrevet ned på dette tidspunkt. Långiverens inspektøren kontrollerer kun færdiggørelsesgraden ikke overholdes, så hans godkendelse ikke betyder, at de lokale myndigheder vil også underskrive.

Jeanette “Raz” Vartanian

Byggeri lån for boligejendomme.

Ekspertrådgivning og hurtig Service.

800-246-2468

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.