Dry Ice Blasting For Wisconsin

Hvad er Tørisblæsning?

Tørisblæsning er brugen af solid CO2 (kuldioxid) pellets fremskyndet af komprimeret luft til at rense eller strip industrielt udstyr, maskiner, tanke, faciliteter osv. af uønskede forurener. Tøris pellets indflydelse på overfladen og udvide straks i en gasformig tilstand hundredvis af gange større end deres oprindelige fast volumen, at skabe små eksplosioner på overfladen renses. Små eksplosioner, hastighed og virkningen af tøris pellets (kinetisk energi) og termisk chok (tøris er-109 F) er de kræfter, der fjerner de uønskede forurener.

Hvad er ulemperne ved konventionelle industrielle rengøringsmetoder?

Rengøring kemikalier og løsninger udgør miljømæssige farer for ansatte og miljøet. Når det bruges de efterlader en sekundær affaldsstrømmen, klude, absorberende puder, anvendte løsning og/eller kemikalier osv., som i mange tilfælde øger mængden af farligt affald, der er underlagt dyre bortskaffelse gebyrer og transportomkostninger. Hvis kemikalier og/eller løsninger ikke er ordentligt renset kan de forårsage uønskede korrosion og rot, stigende skader og lange sigt vedligeholdelsesomkostninger.

Højtryk vand sprængning efterlader en sekundær affaldsstrømmen, hvilket i mange tilfælde øger mængden af farligt affald, der er underlagt dyre bortskaffelse gebyrer og transportomkostninger. Vand bliver efterladt i elektriske komponenter, udstyr og maskiner. Hvis vandet ikke er fjernet korrekt vil det forårsage uønskede korrosion og rot, stigende skader og lange sigt vedligeholdelsesomkostninger.

Soda sprængning efterlader en sekundær affaldsstrømmen, hvilket i mange tilfælde øger mængden af farligt affald, der er underlagt dyre bortskaffelse gebyrer og transportomkostninger. Det efterlader vand og soda bag, hvis ikke ordentligt fjernet vil forårsage uønskede korrosion og rot, stigende skader og lange sigt vedligeholdelsesomkostninger.

Sand sprængning efterlader en sekundær affaldsstrømmen, hvilket i mange tilfælde øger mængden af farligt affald, der er underlagt dyre bortskaffelse gebyrer og transportomkostninger. Det efterlader en slibende blast medier, hvis ikke renset ordentligt fortsætter med at forårsage skade i elektriske komponenter, gear, kuglelejer osv. Det fortsætter med at falde fra vandrette flader, revner og bjælker år efter arbejdet er udført, øge oprydning, skader og langsigtede vedligeholdelsesomkostninger.

Hvad er fordelene ved industriel rengøring af Tørisblæsning?

Tørisblæsning er den ultimative industriel rensning oparbejde, det efterlader ingen sekundær affaldsstrømmen, ikke slibende blast medier, ingen vand, ingen ætsende rengøring løsninger eller kemikalier til at komme ind i kritiske områder. Tørisblæsning har ingen negative langsigtede effekt på vedligeholdelse. Tørisblæsning minimerer bortskaffelse gebyrer og transportomkostninger.

Tørisblæsning er sikker og miljøvenlig. Tøris passerer fra en solid state at en gasformig tilstand, det har ingen flydende tilstand. Tøris er ren CO2 i dens gedigen påstå, det er i en gasformig tilstand i luften omkring os. Når vi indånder vores kroppe brug udånder ilt og vi CO2. Grønne planter tage CO2 fra luften og afgiver ilt.

Tørisblæsning er ugiftigt, ikke-ledende, ikke-korroderende og der er ingen medarbejder eksponering for farlige rensekemikalier eller løsninger. Tørisblæsning steriliserer som det renser, tøris er-109 F, den ekstreme temperatur dræber bakterier og bakterier. Tørisblæsning opfylder retningslinjerne fra EPA og USDA og FDA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.