Til at optage eller ikke at indarbejde?

Til at optage eller ikke at indarbejde?

Det lader til, at flere virksomheder føler behov for at indarbejde end nogensinde før. I dagens samfund, bare alle kan sagsøge og alle kan blive sagsøgt og det gør et selskab mere attraktivt. Men der er desværre flere forhindringer omkring indarbejdelse end nogensinde før. Så hvad er fordele og ulemper stiftelsesoverenskomst? Er det rigtige for din virksomhed?

Første kan off, indarbejdelse være den bedste beslutning for et selskab og den værste beslutning for en anden! Der er ikke bare en lige svar derude. Vigtigste er at fastslå, hvad ansvar bekymringer du har navnlig og hvad skat fordele du ønsker og derefter finde ud af, hvis vedtægter vil hjælpe din virksomhed opfylde sine mål bedre.

Sandsynligvis går den største fordel ved indarbejdelse til virksomhedens ejer. Når et selskab bliver et corporation, det væsentlige bliver en selvstændig enhed og dens ejer har kun begrænset ansvar som et resultat. Tror ikke, at dette får individuelle aktionærer ud af klart, selv! Aktionærerne kan drages til ansvar i mange tilfælde; de kan ikke altid gemme sig bag corporation.

Der er mange andre fordele, selv om. Investorer er tegnet til selskaber, og for nogle virksomheder, investorer er uvurderlig. Ikke blot vil investorer købe aktier i virksomheden, men dine medarbejdere kan have aktieoptioner så godt. Dine medarbejdere også kan være gladere arbejder for en virksomhed, fordi virksomheder er tvunget til at være velorganiseret og er derfor meget effektiv.

Stadig, der er en håndfuld af de iøjnefaldende ulemper stiftelsesoverenskomst, som du bør også overveje. Forhåbentlig en corporation vil køre som en velsmurt maskine, tager det lang tid at opbygge denne maskine. Og tid er penge. Vedtægter er en proces, at alle skal være helt forpligtet sig til. Et selskab slår ikke til en corporation over nat!

Selv efter processen for indarbejdelse er overstået, kan det være en virkelige hovedpine til de ansvarlige, som de må glæde sig over en masse bureaukrati i deres virksomhed. Mange beslutninger og praksis er standardiseret for selskaber over hele landet og det betyder, at dine medarbejdere kan have til at gå til en regelmæssig møde hver uge, at de ikke behøvede at gå til før. Det er ingen hemmelighed, men små virksomheder er meget mere personligt og afslappet end selskaber.

Der er også hele skattespørgsmålet. Mens indarbejdelse kan nogle gange føre til nogle store skattefordele, (som du ønsker at forskning på din egen), kan det også føre din virksomhed ind i nogle finansielle vanskeligheder. Om, hvorvidt skat få bedre eller værre for din virksomhed, afhænger af din specifikke situation, men må ikke antage skattemæssige fordele vil venter på dig lige rundt om hjørnet hvis du optage.

Vil indarbejdelsen gøre din virksomhed større, bedre og mere sikker? Sandsynligvis. Men hvad er den pris, du vil betale for en mere robuste firma? Hvis du ikke har mange bekymringer om ansvar og din selvstændige virksomhed klarer sig ganske godt, kan så der være flere ulemper end fordele inkorporering. Så, når det besluttes at indarbejde eller ej, bare husk at tage hensyn til alle aspekter af din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.