Lige flyttet hjemmefra? Sådan finder du billige møbler

Når du flytter hjemmefra for første gang, vil du med stor sandsynlighed mangle et hav af ting. Der skal købes køkkengrej, møbler, interiør, belysning og meget mere. Særligt møbler er ikke altid billige. Heldigvis findes der mange steder, hvor du kan købe pæne møbler til en fornuftig pris. Hvordan du får fingrene i billige møbler, kan du lære på denne side.

Forhør dig hos familie og venner

Noget af det første du bør gøre, er at spørge din familie eller venner, om de ikke har nogle gamle møbler, de vil af med. Ofte er det muligt at få ting gratis, hvis du blot selv sørger for at afhente møblerne. Derfor bør du altid spørge i dit netværk, før du går ud at investere i møbler. Der er også en chance for, at et familiemedlem eller en af dine venner kender nogle, der står og skal af med nogle ting.

Genbrugsbutikker

Der findes i mange af de større danske byer et hav af genbrugsbutikker. Her har du mulighed for at købe fine møbler til en overkommelig pris. Ikke alle møbler er billige i genbrugsbutikker, men du kan være heldig at gøre et godt fund. Prisen afhænger i høj grad af varens stand. Hvis du ikke selv har noget i mod at male eller slibe møbler, kan du virkelig finde billige ting i de mange genbrugsbutikker.

Online markedspladser

Online findes der masser af markedspladser, hvor personer sætter deres gamle ting til salg. Her kan du både finde nyere og brugte varer til en god pris. Som ved genbrugsbutikkerne kan du gøre en god handel, hvis du ikke selv har noget i mod at sætte tingene lidt i stand. Husk altid at se en kvittering, når du handler brugte ting privat.

Det handler om at starte et sted

Når du flytter hjemmefra for første gang, handler det om at starte et sted. Man kan ikke få det hele til at begynde med. Bygger du på løbende måned for måned, kan du ret hurtigt have en bolig fyldt med fine ting. Særligt hvis du er god til at finde de billige varer. Det er ikke kun møbler, der kan være en fordel at købe brugt. Du kan også finde masser af lamper, spejle med mere brugt.

Kan jeg låne penge til nye møbler?

Hvis du ikke har penge til nye møbler med det samme, er der gode muligheder for at låne penge til møbler. En af de muligheder er at tage et kviklån eller et forbrugslån. Du kan ansøge om et kviklån nemt og hurtigt online, hvorefter du får svar på din ansøgning inden for kort tid. Før du låner penge til nye møbler, skal du selvfølgelig overveje konsekvenserne ved det. Et lån vil betyde, at du skal afdrage på gælden, og omkostningerne ved kviklån og forbrugslån er ofte relativt høje. Heldigvis findes der mange udbydere på det danske marked, hvor du har mulighed for at låne små beløb. Så behøver du ikke at låne mere, end du har brug for. Studerer du, kan du også overveje SU-lånet, hvor omkostningerne er noget lavere end ved kviklån og forbrugslån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.